Jika u all ada maklumat untuk i sebarkan demi mempertahankan ABATA u all boleh kirimkan melalui email: b2bspa@gmail.com

Thursday, October 10, 2013

#UMNOberubah4PRU14: #KJ4KP terpaksa ambil gambar bersama #AzwanBro4NKPUM untuk pastikan Azwan Bro menang..


Nampak hebat sangatkah #AZWANBRO4NKPUM ni sampai YB #KJ4KP terpaksa bergambar bersamnya untuk menunjukkan seolah-olah #AzwanBro4KPUM adalah pilihan #KJ4KP yang akan bersamnya memimpin Pemuda UMNO Malaysia nanti.

i bukan nak menyibuk tetapi i rasa jijik sangat bila seorang yang digelarkan penyamun ini akan menjadi barisan pemimpin dalam Pemuda Malaysia.

Apa yang Azwan Bro boleh lakukan selain menyamun? Seorang penganggur yang kaya raya dan kini mahu memimpin pula Pemuda Malaysia..

i rasa kalau dia ni menang memang u all pemuda-pemuda semua dah gila la kerana terpaksa memilihnya atas sebab apa.. atau atas sebab duit mungkin?...


i bukan nak buat tuduhan tapi ini yang  i  dengar bila sahabat-sahabat masuk ke spa i ni.. kekadang bosan jugak mendengarnya tetapi kekadang tu mula sakit hati bila i fikirkan betapa mudahnya mereka-mereka ini cari duit hanya dengan menjadi pemimpim dalam UMNO.

i kalau boleh memang tidak mahu sebut tentang keburukan UMNO ni kerana keluarga i antara pejuang-pejuang UMNO yang tidak pernah mengharapkan apa-apa kecuali keamanan dan Ketuanan Melayu itu dapat terus dipertahankan.

Tetapi malangnya sekarang ini semua itu hanya tinggal "cerita dongeng" sahaja kerana adanya manusia-manusia rakus seperti #AzwanBro4KPUM ini.

i tidak mahu cerita tentang rasuah atau apa-apa berkaitan kempen kerana semua orang sudah kenak dan tahu cara Azwan Bro berkempen dan dia memang punyai wang yang banyak dan jika habis pun tak mengapa asalkan boleh menang dan kumpul lebih banyak wang lagi selepas ini.

i tak tahu sampai bila UMNO akan menanggung semua ini? UMNO tak ubah seperti Petaling Street tempat oraang berniaga mengumpul wang dan harta tanpa memperdulikan siang dan malam mahupun keluarga danitulah yang berlaku dalam UNO hari ini apabila Agama, Bangsa dan Negara diletakkan ketepi untuk memberi laluan harta dan kekayaan di depan sekali.

i nak tanya u all semua kalau u all ada semua syarikat seperti yang i sebutkan dibawah ini, adakah u all nak bertanding merebut jawatan dalam kepimpinan UMNO ni dan nak buat apa?

Khairul Azwan Harun started his career in 1999 with Ernst & Young, Chartered Accountants at Kuala Lumpur Office and held senior positions in Business Assurance and Corporate Recovery divisions. He was involved in E&Y corporate advisory assignments at several public listed companies and GLCs. He joined Perak State Government in 2004 and was appointed as CEO of Yayasan Bina Upaya Darul Ridzuan (YBUDR), a state charity foundation in 2010 until 2011. Presently, he is the Deputy Chairman of the Board of YBUDR. He is also an adjunct Lecturer of Management and Leadership at PETRONAS University of Technology


Pangkor World Jetrace Challenge 2012
Azwan representing Chairman Pangkor World Jet Race Challenge 2012.


2012 Perak Aman Jaya Career Carnival
He also Secretariat Chairman 2012 Perak Aman Jaya Career Carnival at Ipoh City Council Plain.


Perak Football Association
Khairul Azwan also Deputy President, Treasurer and Manager for 2011 - 2013


Biosis Group Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is Independent Non-Executive Director of Biosig Group Bhd (Biosig). He is a member of the Audit Committee.


Taipan Merit Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of Taipan Merit Sdn Bhd (Taipan).


Lumut Maritime Terminal Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is Director of Lumut Maritime Terminal Sdn Bhd (Lumut Maritime Terminal).


Akademi Pemuda
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is Chairman of Akademi Pemuda (AP).


Mexter Technology Berhad
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of Mexter Technology Berhad (Mexter). He have 17.5% Share.


Teknologika Serumpun Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of Teknologika Serumpun Sdn Bhd (Teknologika Serumpun).


Lumut Maritime Terminal Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of Lumut Maritime Terminal Sdn Bhd (Lumut Maritime Terminal).


Great Colour Holdings Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of Great Colour Holdings Sdn Bhd (Great Colour).


Tri-Silver Holding Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of Tri-Silver Holding Sdn Bhd (Tri-Silver).


Percetakan Teman Gigih Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of Percetakan Teman Gigih Sdn Bhd (Percetakan Gigih).


Nucleus Network Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of Nucleus Network Sdn Bhd (Nucleus Network).


Gagasan Astral Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of Gagasan Astral Sdn Bhd (Gagasan Astral).


Cerracraft Malaysia Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of Cerracraft Malaysia Sdn Bhd (Cerracraft).


Silver Events Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of Silver Events Sdn Bhd (Silver Events).


Cerra Ceramics Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of Cerra Ceramics Sdn Bhd (Cerra Ceramics).


Junjung Pesona Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of Junjung Pesona Sdn Bhd (Junjung Pesona).


Usaha Bina Upaya Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of Usaha Bina Upaya Sdn Bhd (Usaha Bina Upaya).


Ladang Korbu Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of Ladang Korbu Sdn Bhd (Ladang Korbu).


Tulus Masyhur Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of Tulus Masyhur Sdn Bhd (Tulus Masyhur).


Bioenergy Harvest Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of Bioenergy Harvest Sdn Bhd (Bioenergy Harvest).


YBU Education Services Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of YBU Education Services Sdn Bhd (YBU Education Services).


YBU Holdings Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of YBU Holdings Sdn Bhd (YBU).


Perumahan YBU Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of Perumahan YBU Sdn Bhd (Perumahan YBU).


YBU Ar Rahnu Sdn Bhd
Mr. Khairul Azwan Bin Harun is shareholder and Director of YBU Ar Rahnu Sdn Bhd (YBU Ar Rahnu).

Ini semua hanyalah yang kita tahu dan dipaparkan daam laman internet dan apa yang kita tidak tahu mungkin banyak lagi ... i ada dengar yang Azwan Bro ini  ada juga Power Plant di Indonesia...

Ada atau tidak i tidak ada bukti tapi melalui khabar angin itulah ceritanya.. 

Untuk mengakhiri cerita.. i nak ajak u all berfikir dengan apa yang i tulis di atas dan tanpa menuduh atau memfitnah i  hanya mahu u all sedar yang Azwan Bro ini bukanlah manusia yang layak memimpin pemuda-pemuda di Malaysia ini..

Carilah pemuda yang benar-benar mahu membawa perubahan yang seterusnya akan memberi saningan dalam PRU yang akan datang dan bukannya pemuda yang hanya akan membawa keruntuhan dan kemuflisan UMNO sebelum PRU 14 menjelang...

#UMNOberubah4PRU14

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete